En utrolig enkel og grei snacks ved bålet er å lage pinnebrød deig og ha med på tur. Bålmat som har så mange variasjoner som du kunne ønske. Ta med deg pølsepinner eller spikk pinner når dere kommer frem.

Toppings:

  • Sjokolade pålegg/ Nugatti (smøres på etter steking)
  • Syltetøy (smøres på etter steking)
  • Sukker & kanel (blandes inn i deigen og snurres på pinne)
  • Chorizo (blandes inn i deigen)
  • Ost og skinke (blandes inn i deigen)
  • Pølser (deigen snurres rundt pølsen)
  • Rosiner (blandes inn i deigen
  • Marshmellows (blandes inn i deigen)
  • Akkurat hva ditt hjerte begjærer og din fantasi strekker.

Ingredienser:

  • 4 dl Hvetemel
  • 0,5 ts Salt
  • 0,5 ts Salt
  • 2 ts Sukker
  • 2 ts Bakepulver
  • 5ss Olje
  • 1,5 dl Vann

Instrukser:

  1. Bland sammen alt det tørre.
  2. Tilsett så olje og vann og rør sammen. Husk at deigen ikke skal være glatt men ikke klissete.
  3. Ha litt olje rundt deigen og legg i en boks eller pose. (Oljen gjør at den ikke klistrer seg til beholder)
  4. Spørs hvilken pålegg man har, noe kan man blande inn i deigen, annet må man smøre på.
  5. Tvinn deigen rundt pinner, husk ikke for tykk deg for da tar det lang tid å steke.
  6. Stek over glør, holder man dem i ilden blir de fort brent. Husk å snu ofte.
  7. Husk at dette er en kjempe aktivitet ungene selv kan bli med på eller bare som voksen kosemat. Ha en kjempe bål aktivitet!

Du vil kanskje også like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.