En utrolig enkel og grei snacks ved bålet er å lage pinnebrød deig og ha med på tur. Bålmat som har så mange variasjoner som du kunne ønske. Ta med deg pølsepinner eller spikk pinner når dere kommer frem.
Toppings:
- Sjokolade pålegg/ Nugatti (smøres på etter steking)
- Syltetøy (smøres på etter steking)
- Sukker & kanel (blandes inn i deigen og snurres på pinne)
- Chorizo (blandes inn i deigen)
- Ost og skinke (blandes inn i deigen)
- Pølser (deigen snurres rundt pølsen)
- Rosiner (blandes inn i deigen
- Marshmellows (blandes inn i deigen)
- Akkurat hva ditt hjerte begjærer og din fantasi strekker.
Ingredienser:
- 4 dl Hvetemel
- 0,5 ts Salt
- 0,5 ts Salt
- 2 ts Sukker
- 2 ts Bakepulver
- 5ss Olje
- 1,5 dl Vann
Instrukser:
- Bland sammen alt det tørre.
- Tilsett så olje og vann og rør sammen. Husk at deigen ikke skal være glatt men ikke klissete.
- Ha litt olje rundt deigen og legg i en boks eller pose. (Oljen gjør at den ikke klistrer seg til beholder)
- Spørs hvilken pålegg man har, noe kan man blande inn i deigen, annet må man smøre på.
- Tvinn deigen rundt pinner, husk ikke for tykk deg for da tar det lang tid å steke.
- Stek over glør, holder man dem i ilden blir de fort brent. Husk å snu ofte.
- Husk at dette er en kjempe aktivitet ungene selv kan bli med på eller bare som voksen kosemat. Ha en kjempe bål aktivitet!